NBD Biblion

PL/SQL Developer - Zoetermeer

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 07-11-2016 Functiecategorie ICT - Software ontwikkeling
Standplaats Zoetermeer Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd
Uren 36 Salaris Conform de cao openbare bibliot...
Word jij onze nieuwe collega?
Wij zijn voor de business unit ICT op zoek naar een ervaren en veelzijdige developer (PL/SQL, Jdeveloper) voor 36 uur in de week.

Wie zijn wij
Wij zijn gevestigd in een modern nieuw pand in Zoetermeer en zijn met ruim 150 medewerkers dé integrale servicepartner voor de openbare bibliotheekbranche. Innovatie staat bij ons hoog in het vaandel.

Wat doen wij
We leveren een compleet pakket producten en diensten die bijdragen aan het succes van de bibliotheek of (school)mediatheek. Niet alleen maken we miljoenen boeken per jaar uitleenklaar, we leveren ook duizenden recensies en promotiemateriaal aan bibliotheken, faciliteren toegang tot databanken en ondersteunen bibliotheken in backofficetaken.


Onze organisatie is een nieuwe weg ingeslagen en daarom zoeken we nieuwe collega’s die ondernemend zijn, échte pioniers dus! Wij zijn pas tevreden als onze klanten en partners tevreden zijn. Dat bereiken we door nóg beter naar hun wensen te luisteren en nóg meer met hen samen te werken.

Onze cultuur
Onze cultuur is open, transparant en laagdrempelig en we houden van korte communicatielijnen. We zijn innovatief, flexibel, klantgedreven en zeer gericht op samenwerken.

De business unit ICT is hierdoor ook sterk aan het veranderen: van Coso naar Cobit. (Van een reactieve naar een pro-actieve business unit.) De komende jaren ligt de focus op het optimaal inzetten van een nieuwe infrastructuur en het ontdekken van nieuwe trends op ontwikkelgebied.

Wat ga je doen?
Als developer PL/SQL, Jdeveloper ben je verantwoordelijk voor het bouwen van goed ontwikkelde back-end packages en functies in Oracle. Je schrijft PL/SQL codes en reviewt deze. Je analyseert queries en doet verbetervoorstellen. Je denkt na over technische keuzes (met betrekking tot tools, processen, architectuur, etc.). Je neemt actief deel in de scrum teams en realiseert integratie met andere systemen.

In samenwerking met de Lead Developer en functioneel ontwerper stem je de gewenste functionaliteit van informatiesystemen en infrastucturen af met de klant. Na het ontwikkelen van deze applicaties ga je ze testen en implementeren. Bovendien realiseer je integratie met andere systemen. Je zorgt voor het adequaat en betrouwbaar functioneren van de informatiesystemen conform de opgestelde prestatiecriteria en de afgesproken SLA’s. De nadruk in deze functie ligt op projectmatig werken en het verwerken en verstrekken van informatie.

Maar dat is nog niet alles! In deze veelzijdige job verzorg je ook tweedelijnssupport voor het oplossen van incidenten. Je signaleert en adviseert over (structurele) problemen. Je lost softwaregerelateerde problemen op, je schrijft technische documentatie en monitort de voortgang van werkzaamheden en rapporteer je aan de desbetreffende betrokkenen (leidinggevende, klant en teamleden).

Wie ben jij?
Je bent ondernemend, verantwoordelijk en hebt de drive een essentiele bijdrage te leveren om samen op weg te gaan naar een pro-actieve organisatie. Hierbij zijn heldere en korte communicatielijnen van groot belang.

Benodigde vaardigheden en persoonlijke kwaliteiten

 • Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau met een of meerdere afgeronde informaticaopleidingen;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met development tools zoals Jheadstart, Jdeveloper, PL/SQL, Oracle Databases en interesse in nieuwe technologieën als cloudoplossingen en ontwikkeltools als Apex en Outsystems;
 • Je wilt bij voorkeur werken in zelfsturende teams en de Scrum-methode is jou niet vreemd;
 • Je werkt gestructureerd en hebt een sterk analytisch en probleemoplossend vermogen;
 • Je bent stressbestendig, integer en kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent communicatief vaardig, zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed.

Wij bieden jou

 • Een prettige werksfeer, waarbij veel ruimte is voor initiatieven, zelfontwikkeling en een open manier van werken;
 • Ruimte voor eigen verantwoordelijkheid;
 • Goede doorgroeimogelijkheden;
 • Een innovatieve organisatie die gericht is op kwaliteit en dienstverlening;
 • Werken in een nieuw modern pand;
 • Een ruim opleidingsbudget;
 • Salaris in overeenstemming met de zwaarte en uitdaging van de functie en goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Is je belangstelling gewekt? Reageer dan snel en houd je CV en motivatiebrief bij de hand. Solliciteren kan via de solliciteren button op deze pagina. Wij kijken uit naar je sollicitatie!

 

Meer informatie
Deze vacature betreft een parttime functie.

Functiecategorie(ën) ICT - Software ontwikkeling
Branch(es) Drukkerij / Grafimedia
Provincie(s) Zuid-Holland
Trefwoorden pl/sql, oracle, zoetermeer, developer

Contactgegevens

Contactpersoon Claudia Oostenbrink

Vestigingsplaats

Solliciteer